top of page

Vlog | DAS Bira - Bagaj Degaj Bon Voyaj'ı İlk İçenlerden Olduk



Herkese merhaba ve keyifli biralar değerli Belçika Danteli takipçileri. Bu vlog'da Das Bira'nın portföyüne yeni eklediği " #HoppyBlondeAle " stilindeki Bagaj Degaj Bon Voyaj'ı göreceksiniz.

---

Primitif Birahane'deki yapılan ilk tanıtıma katıldık ve birayı fıçıdan ilk kez tadanlar arasına yer aldık. Biranın ve isminin hikayesi, hoş sohbet, bolca bardak tokuşturma ve kapanış cümlelerimizle Vlog yayında




Keyifli izlemeler.🍻


Tadım


Zaten Yerli Kraft Listesi başlığı altında Das Bira'nın içerisinde bu birayı ekleyeceğim. Ancak kısaca tadım notlarımı burada da paylaşmak istiyorum.


#BlondeAle zaten hafif çiçeksi, malt tatlılığı olan ve şerbetçiotu yönü pek ağırlıkta olmayan bir biradır. İçimi keyiflidir özellikle güzel havalarda. Bu stile ekstra bir de Hoppy kazandırılmış, şerbetçiotlarıyla.


Eğer bir IPA stilinde bira tattıysanız, hoppy aromalarından kast ettiğimin ne demek olduğunu anlarsınız. Şerbetçiotunun aroma kısmının ön plana çıkması planlanır ve kullanılan şerbetçiotunun karakterine göre değişen aromalar eklenir. Blonde Ale stiline özgü hafif çiçeksi ve malttan gelen güzel tatların yanında, şerbetçiotunun da güzel aromalarını hissedeceğiniz bir bira olmuş. Keyifle içilmesini diliyorum.


Şerefe.

Son Yazılar

Hepsini Gör

DAS Bira

bottom of page